Styr och regler Stockholm

RING OSS - 08-128 216 10

Automationstekniker

En medarbetare i en tröja med företagstryck.

Fastighetsautomation är en framtidsbransch. Företag och industrier automatiserar i allt större utsträckning för att minska sitt miljöavtryck. Systemen blir allt smartare men våra skickliga tekniker kan allt om styr och regler och hur de ska tillämpa tekniken för att hjälpa er att spara både energi och pengar.

Flexibla tekniker

Styr- och reglertekniker är ett oerhört varierande yrke. Styr och regler handlar inte bara om installation utan också om programmering och driftsättning, felsökning och underhåll. Det är ett arbete som kräver goda kunskaper inom såväl styr och regler och elektronik som datorteknik och IT.

Hos oss jobbar människor som verkligen brinner för styr och regler. Vi kan ta oss an programmering av i princip vilket system som helst – våra favoritsystem är dock Saia, Fidelix, Bastec och Abelko.

Nöjda kunder

Våra kunder är framför allt företag inom fastighetsbranschen och tillverkningsindustrin, men även bostadsrättsföreningar och ventilationsföretag anlitar våra automationstekniker för styr och regler.

Vi värdesätter våra kunder oerhört högt och gör alltid vårt allra bästa för att möta och tillgodose varje kunds speciella behov. Våra konstruktörer konstruerar ofta styrskåp från grunden så att kunden ska få ett system som passar just dem perfekt.

AB Stureby Styr & Reglerservice


Flygfältsgatan 5
128 30 Skarpnäck

08-128 216 10

info@sturebystyr.se

556850-1786


Styr- och reglerteknik

Automationstekniker


logo-image

Om Oss

Vi har lång erfarenhet av styr- och reglerteknik inom värme, ventilation, klimat och energi. Låt oss automatisera er fastighet!

Kontakt

AB Stureby Styr & Reglerservice

Org nr: 556850-1786
Flygfältsgatan 5
128 30 Skarpnäck
Tel: 08-128 216 10Hitta hit