Styr och regler Stockholm

RING OSS - 08-128 216 10

Om oss

Elektriker i gul väst jobbar vid ett växelskåp.

Stureby Styr & Reglerservice har hjälpt fastighetsägare, bostadsrättföreningar och industriföretag med fastighetsautomation sedan 2011. Vi brinner för styr och regler .

Styr och regler – hela länet

Med ett system som styr, reglerar och övervakar en fastighet kan man åstadkomma en betydande energieffektivisering, och dessutom få ett riktigt behagligt inomhusklimat. Vi är experter på att integrera och programmera dessa system. Vi gör det lätt att vara fastighetsägare!

Vi har vår bas i Skarpnäck i södra Stockholm men vi jobbar i hela länet. Bland våra nöjda kunder finns Stockholmshem, Aquagate, Skanska, Stockholms Luftkompetens, Karolinska universitetssjukhuset och Stockholms universitet.

Kvalitetsverktyg för styr och regler

Vi använder oss ofta av Saia:s förstklassiga produkter i vårt arbete. Saia Burgess Controls är en gigant i branschen, de har utvecklat, producerat och sålt mät- och styrsystem för fastigheter sedan 1978. Vi gillar deras produkter så pass mycket att våra tekniker är certifierade integratörer av deras system.

Certifikat som visar att våra automationstekniker är certifierade integratörer av saia:s system.

Några andra favoritmärken är Fidelix, Bastec, Regin och Abelko. Vi vill att våra kunder ska känna sig trygga med att när de anlitar oss för styr och regler så levererar vi alltid högsta kvalitet.

Seriös och pålitlig aktör

Vi är medlemmar i Installatörsföretagen och har självklart kollektivavtal med fackförbundet Elektrikerna. Sedan 2017 är vi anslutna till Elektrikernas satsning Trygga Eljobb som hjälper konsumenter att göra enklare och säkrare val av installatörer.

Installatörsföretagen. Trygga eljobb. Kollektivavtal med Elektrikerna.

Vi har även ett nära samarbete med ett par framstående leverantörer som tillverkar fenomenala produkter som vi gärna använder i våra installationer. Stureby Styr & Reglerservice är stolt partner till Kentima, Produal och Malthe Winje!

Kentima Automation and Security Products.

Produal.

Malthe Winje.

AB Stureby Styr & Reglerservice


Flygfältsgatan 5
128 30 Skarpnäck

08-128 216 10

info@sturebystyr.se

556850-1786


Styr- och reglerteknik

Automationstekniker


logo-image

Om Oss

Vi har lång erfarenhet av styr- och reglerteknik inom värme, ventilation, klimat och energi. Låt oss automatisera er fastighet!

Kontakt

AB Stureby Styr & Reglerservice

Org nr: 556850-1786
Flygfältsgatan 5
128 30 Skarpnäck
Tel: 08-128 216 10Hitta hit